MediaWatch

Chefredaktør på Fyns Amts Avis stopper

Efter to år med Carsten Olsen i spidsen skal Fyns Amts Avis på jagt efter en ny chefredaktør.

Screenshot
Foto: Screenshot

To år efter Carsten Olsen overtog depechen fra Troels Mylenberg, trækker han sig nu tilbage fra posten som chefredaktør på Fyns Amts Avis. Det skriver avisen selv.

Han forlader posten med udgangen af januar 2019, blev medarbejderne informeret om tirsdag af ejerselskabet Jysk Fynske Mediers chefredaktør, Peter Orry. Hans fratræden hænger ifølge ham selv sammen med, at han ikke har hjertet med sig i opgaverne ud over det journalistiske, som en chefredaktør-titel omfatter.

"Jeg er journalist, og min ambition har altid været at lede journalistikken. Men som chefredaktør har man en række andre opgaver, som har med økonomi og budgetter at gøre, og her har jeg ikke de nødvendige kvalifikationer og har heller ikke hjertet med. Og når man godt selv ved det, skal man ikke være chefredaktør," siger Carsten Olsen til Fyens Amts Avis.

I stedet har han takket ja til en journaliststilling på Fyens Stifttidendes redaktion i Nyborg. Peter Orry har over for den lokale avis bekræftet forløbet og fortæller, at det nu handler om at finde en ny "topkvalificeret chefredaktør" for det sydfynske mediehus.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere