MediaWatch

Medie: Danske pensionskasser vil købe TDC

Tre danske pensionskasser og en australsk investeringsbank er interesserede i at købe TDC for mere end 38 mia. kr., skriver Børsen. Oplysningerne kommer frem blot en uge efter TDC's opkøb af MTG.

Foto: /Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen

Et konsortium bestående af de danske pensionskasser ATP, PFA og PKA samt den australske investeringsbank Macquarie vil købe TDC. Det erfarer Børsen fra flere kilder "med kendskab til processen" samt et brev stilet til TDC's bestyrelsesformand Pierre Danon, hvor det fremgår, at konsortiet er klar til at overtage samtlige aktier af TDC, der har en børsværdi på 30 mia. kr. Også Finans skriver at være i besiddelse af brevet.

Konsortiet har ifølge Børsens oplysninger allieret sig med Nordeas corporate finance-afdeling og en unavngiven anden bank for at få rådgivning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs