MediaWatch

P1-program om film overgår til podcast

Efter 13 år forlader radioprogram om film P1's flade til fordel for nettet. En naturlig udvikling, siger vært på programmet.

P1-programmet "Filmland" med vært Per Juul Carlsen er fra årskiftet overgået til at være udelukkende en podcast. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Per Juul Carlsens anbefalinger og samtaler om film vil stadig indgå i P1 Morgen' og 'P1 Eftermiddag' i løbet af ugen. Men hvor programmet også havde sin egen plads i fladen, vil det fremover kun være tilgængelig i en udvidet version som podcast.

"Efter 13 år på P1 var det naturligt for "Filmland" at komme videre. Og hvad var mere naturligt end at rykke over i de nye muligheders radioland – der hvor de store eventyr og de vilde eskapader folder sig ud – i podcastens univers? Der er et åbenlyst slægtskab mellem de nye digitale legepladser og filmmediets udvikling i de her år. Og det skal "Filmland" bruge løs af," siger vært på "Filmland", Per Juul Carlsen, i meddelelsen.

Den første udgave af "Filmland" har besøg af Ole Bornedal.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere