MediaWatch

Mediano vil udvide forretningen i 2017

Fodboldmediet vil knopskyde med dækning af flere sportsgrene efter nytår og pønser desuden på at producere videoindhold.

Foto: Screenshot fra mediano.nu

I juni gik fodboldmediet Mediano i luften for første gang. På sin hjemmeside benytter mediet det forestående årsskifte til at se tilbage på de første syv måneders levetid og se frem mod det nye år.

Mediano skriver, at en milepæl i form af 1 mio. lyttede podcasts vil blive nået i begyndelsen af januar. Den mest lyttede podcast er "Fodboldministeriet", som har deltagelse af tidligere fodboldspiller Lars Jacobsen og tidligere pressechef i FC København og FC Nordsjælland og journalist på TV 2 Christian Wolny.

"Fodboldministeriet" bliver til i samarbejde med Faxe Kondi, og netop den type partnerskaber er Medianos forretningsgrundlag. Ud over Faxe Kondi er Danske Spil og 3F Medianos partnere på forskellige produktioner.

I det nye år vil Mediano udvide paletten af fodboldindhold med fankultur og kvindefodbold. Desuden vil mediet kaste sig ud i video.

"Der er mange flere formater på vej i takt med, at vi finder partnere og kan begynde at hyre værter og redaktører til det. Det samme gælder video, som bliver næste platform, som Mediano udkommer på," skriver Mediano.

Mediet vil desuden bevæge sig uden for fodboldområdet og vil i 2017 lancere indhold om cykling og løb. Bag satsningen på cykling står tidligere sportschef på BT Jacob Staehelin og tidligere journalist samme sted og på Berlingske Lars B. Jørgensen. Løbeindholdet vil have Martin van Dijk, Henrik Them og Jakob Vibild som ankermænd.

Mere fra MediaWatch

Corydon: Vi har givet advokaterne frie hænder

Børsen igangsætter advokatundersøgelse efter mistanke om mulig snyd med statens corona-hjælpepakke. Ifølge topchef Bjarne Corydon kan det mulige urene trav have været tungen på vægtskålen, som afgjorde, at Børsen fik en større andel af tabet kompenseret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs