MediaWatch

Ny musikredaktør: P3 skal turde tage chancer

P3's nyudnævnet musikredaktør mener, at kanalen skal tage chancer, og at P3 allerede kommer godt omkring i musikudbuddet.

DR/Bjarne Bergius Hermansen
Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Mathias Buch Jensen bliver fra nytår musikredaktør på DR's P3. I et interview med Information fortæller han om sine planer i det nye job.

Han mener, at kanalen skal sende musik i æteren, som tager chancer.

"P3 skal turde tage chancer og præsentere folk for noget nyt. Og hvis vi ser på, hvad der har været "P3’s Uundgåelige" i løbet af året og holder det op mod den til tider lidt ensidige kritik af, at vi kun spiller de samme store navne, som alle de andre gør, så vil du kunne se, at det simpelthen ikke passer," siger Mathias Buch Jensen til Information.

DR præsenterede i august en ny handlingsplan for public service-husets musiktilbud. I alt 10 initiativer blev præsenteret, og blandt dem er et nyt podcasttilbud til musikinteresserede, fokus på populærmusik på P3 og stærkere dialog med det danske musikmiljø.

P3 får ny musikredaktør med stor radioerfaring

DR præsenterer ny plan for musik

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere