Qvortrup: Der er intet at komme efter

Den tidligere chefredaktør på Se og Hør nægter fortsat, at han var bekendt med, at tys-tys-kildens handlinger var ulovlige.
Foto: Mogens Flindt/Polfoto/Arkiv
Foto: Mogens Flindt/Polfoto/Arkiv

I sidste uge blev otte personer og Aller Media tiltalt i den såkaldte Se og Hør-sag, hvor ugebladet over en årrække har købt fortrolige oplysninger om kendte og kongeliges kreditkorttransaktioner hos en it-ansat, der blev kaldt tys-tys-kilden.

Den tidligere chefredaktør på Se og Hør Henrik Qvortrup er blandt de otte personer, der er tiltalt. Efter weekenden står det klart, at han fortsat nægter sig skyldig i at have begået ulovligheder. Det skriver Politiken.

Henrik Qvortrup nægtede i sidste uge at udtale sig om tiltalen til medierne, før emnet blev bragt i spil i weekenden i Radio24syvs nye mediekritiske program "Q&A", hvor han er medvært.

I programmet svarer han på sin medværts spørgsmål blandt andet med henvisning til et møde, han selv havde sat i værk med tys-tys-kilden:

"Juridisk er der intet at komme efter. Det springende punkt er her: Er det oplysninger, kilden har adgang til, eller skal han kæmpe sig vej til dem? Jeg mener, jeg får at vide, at det er oplysninger, han er faldet over," fortæller Henrik Qvortrup i radioen, skriver Politiken.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også





Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Foto: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter