MediaWatch

Den korte radioavis vinder årets Victor

Ekstra Bladets Victor-pris blev i dag uddelt og gik til Radio24syvs satireprogram "Den korte radioavis". 

Kirsten Birgit og resten af holdet bag Radio24syvs "Den korte radioavis" fik et fagligt skulderklap, da Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen i dag troppede op i studiet for at overrække Victor-prisen 2016 til satireprogrammet.

Prisen er opkaldt efter Ekstra Bladets tidligere chefredaktør Victor Andreasen og uddeles som en hæder til markante personligheder med bid, der har gjort sig bemærket i medieæteren og sat præg på debatten.

Det har "Den korte radioavis" ifølge chefredaktør Poul Madsen.

"Det er nyhedsformidling til kanten. Lige i Ekstra Bladets ånd," sagde han ved overrækkelsen, skriver Radio24syv på sin Facebook-profil.

"Den korte radioavis" er Radio24syvs daglige satireprogram, der sender fra 12-13 med satirikeren og skuespilleren Frederik Cilius Jørgensen i rollen som seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm sekunderet af nyhedsredaktør Rasmus Bruun. Programmet var sidste års store vinder ved uddelingen af radiopriserne Prix Radio. Her vandt holdet prisen for Årets nyskabelse, Årets radioprogram og Årets satire.

Med Victor-prisen følger 10.000 kr.

Sidste år gik Ekstra Bladets pris til det franske satireblad Charlie Hebdo, der i januar 2015 blev ramt af et terrorangreb, som dræbte en stor del af redaktionen bag magasinet.

Her er vinderne af årets Prix Radio

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs