MediaWatch

DR-distrikt henter ny redaktionschef

DR-distrikt har fundet ny redaktionschef hos TV 2-region, der tidligere på året gaflede DR's tidligere redaktionschef.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

DR Midt & Vest har fundet en ny redaktionschef i skikkelse af Morten Stamm Mikkelsen. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Den nye redaktionschef har de seneste syv år arbejdet for TV Midtvest, der ligesom DR Midt & Vest har hjemme i Holstebro. Morten Stamm Mikkelsen afløser Lone Sunesen, der tidligere på året skiftede til netop TV Midtvest som ny direktør.

"Morten Stamm Mikkelsen har bevist, at han er en dygtig journalist, studievært og redaktionel leder, og nu glæder vi os til at få ham på holdet af ambitiøse chefer for DR's distrikter. Han har præsenteret nogle meget spændende tanker og visioner om regional journalistik, kreativ formidling og distriktets digitale fremtid, og vi ser frem til, at de kommer til at præge fremtiden for DR Midt & Vest," siger Anne-Marie Dohm, direktør for DR Danmark, i pressemeddelelsen.

Den nye redaktionschef ser frem til at indtage posten i DR.

"I hele min journalistiske opvækst har jeg været i den regionale journalistik. Derfor er det både en ære og en drøm for mig at få overdraget styrepinden på så stærkt et regionalt medie. Oven i købet i lige netop den landsdel, hvor jeg har mit liv og mine rødder," udtaler Morten Stamm Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs