MediaWatch

DR-distrikt henter ny redaktionschef

DR-distrikt har fundet ny redaktionschef hos TV 2-region, der tidligere på året gaflede DR's tidligere redaktionschef.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

DR Midt & Vest har fundet en ny redaktionschef i skikkelse af Morten Stamm Mikkelsen. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Den nye redaktionschef har de seneste syv år arbejdet for TV Midtvest, der ligesom DR Midt & Vest har hjemme i Holstebro. Morten Stamm Mikkelsen afløser Lone Sunesen, der tidligere på året skiftede til netop TV Midtvest som ny direktør.

"Morten Stamm Mikkelsen har bevist, at han er en dygtig journalist, studievært og redaktionel leder, og nu glæder vi os til at få ham på holdet af ambitiøse chefer for DR's distrikter. Han har præsenteret nogle meget spændende tanker og visioner om regional journalistik, kreativ formidling og distriktets digitale fremtid, og vi ser frem til, at de kommer til at præge fremtiden for DR Midt & Vest," siger Anne-Marie Dohm, direktør for DR Danmark, i pressemeddelelsen.

Den nye redaktionschef ser frem til at indtage posten i DR.

"I hele min journalistiske opvækst har jeg været i den regionale journalistik. Derfor er det både en ære og en drøm for mig at få overdraget styrepinden på så stærkt et regionalt medie. Oven i købet i lige netop den landsdel, hvor jeg har mit liv og mine rødder," udtaler Morten Stamm Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs