MediaWatch

DR udpeger ny leder af velfærdsredaktion

DR har fundet ny leder af redaktionen internt som afløser for kommende redaktionschef på DR-distrikt.

Foto: PR/DR

Mette Aaby skal fra 1. september være redaktionsleder for DR's velfærdsredaktion, der har hjemme i Aarhus. Det oplyser DR.

Hun har været ansat hos DR siden 1994 og været på blandt andet DR Dokumentar, DR Sporten, og TV Avisen. Mette Aaby afløser Søren Lindbjerg på posten, der fra 1. august skal være redaktionschef på DR Trekanten i Vejle.

Velfærdsredaktion så dagens lys i 2015 og hører under DR Danmark. Redaktionen har til formål at lave dagsordensættende historier om eksempelvis folkeskole, sundhed, integration, ældrepleje og arbejdsmarked.

Blandt redaktionens historier har været én om systematiske fejl begået af en læge på Sygehus Thy-Mors. Sagen betød, at region ændrede sin kontrol af læger.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs