MediaWatch

DR udpeger ny leder af velfærdsredaktion

DR har fundet ny leder af redaktionen internt som afløser for kommende redaktionschef på DR-distrikt.

Foto: PR/DR

Mette Aaby skal fra 1. september være redaktionsleder for DR's velfærdsredaktion, der har hjemme i Aarhus. Det oplyser DR.

Hun har været ansat hos DR siden 1994 og været på blandt andet DR Dokumentar, DR Sporten, og TV Avisen. Mette Aaby afløser Søren Lindbjerg på posten, der fra 1. august skal være redaktionschef på DR Trekanten i Vejle.

Velfærdsredaktion så dagens lys i 2015 og hører under DR Danmark. Redaktionen har til formål at lave dagsordensættende historier om eksempelvis folkeskole, sundhed, integration, ældrepleje og arbejdsmarked.

Blandt redaktionens historier har været én om systematiske fejl begået af en læge på Sygehus Thy-Mors. Sagen betød, at region ændrede sin kontrol af læger.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs