MediaWatch

TV Midtvest henter ny direktør hos DR

TV 2-regionen har fundet afløseren for mangeårig direktør, der stopper senere på året.

Foto: DR/Miklos Szabo

TV Midtvest har fundet ny direktør. Det bliver Lone Sunesen, der i dag er chef for DR Midt & Vest, der overtager stafetten, oplyser TV 2-regionen på sin hjemmeside.

Hun afløser dermed Ivar Brændgaard. Han har været direktør på TV 2-regionen, siden den blev sat i søen, og har således været på posten i 28 år. Han går på pension senere på året.

Lone Sunesen har siden 2013 været chef for DR Midt & Vest og tiltræder sin nye direktørstilling hos TV Midtvest 1. august.

"Mit hjerte banker for regional journalistik og for landsdelen, og jeg glæder mig til at arbejde for de midt- og vestjyske seere og ikke mindst til at arbejde sammen med de mange dygtige og dedikerede medarbejdere på TV Midtvest. Min vigtigste opgave bliver at styrke og videreudvikle TV Midtvests position som landets bedste og vigtigste regionale mediehus både på tv og de digitale platforme. Det er vigtigt, især i en tid hvor danskernes medievaner ændrer sig markant," siger Lone Sunesen til TV Midtvest.

TV 2-regionens bestyrelsesformand, Niels Kristian Fruergaard, udtaler, at den kommende direktør har "præsenteret os for nogle spændende visioner" i ansættelsesprocessen.

"Vi har store forventninger til Lone. Hun har solid erfaring med sig fra både mediebranchen og det private erhvervsliv, og vi ser frem til, at hun begynder at arbejde for TV Midtvest," siger Niels Kristian Fruergaard.

Lone Sunesen er opvokset i Thisted, som ligger i TV Midtvests dækningsområder, og bor i Holstebro, hvor både hendes nuværende og kommende arbejdsplads har hjemme.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs