MediaWatch

TV Midtvest henter ny direktør hos DR

TV 2-regionen har fundet afløseren for mangeårig direktør, der stopper senere på året.

Foto: DR/Miklos Szabo

TV Midtvest har fundet ny direktør. Det bliver Lone Sunesen, der i dag er chef for DR Midt & Vest, der overtager stafetten, oplyser TV 2-regionen på sin hjemmeside.

Hun afløser dermed Ivar Brændgaard. Han har været direktør på TV 2-regionen, siden den blev sat i søen, og har således været på posten i 28 år. Han går på pension senere på året.

Lone Sunesen har siden 2013 været chef for DR Midt & Vest og tiltræder sin nye direktørstilling hos TV Midtvest 1. august.

"Mit hjerte banker for regional journalistik og for landsdelen, og jeg glæder mig til at arbejde for de midt- og vestjyske seere og ikke mindst til at arbejde sammen med de mange dygtige og dedikerede medarbejdere på TV Midtvest. Min vigtigste opgave bliver at styrke og videreudvikle TV Midtvests position som landets bedste og vigtigste regionale mediehus både på tv og de digitale platforme. Det er vigtigt, især i en tid hvor danskernes medievaner ændrer sig markant," siger Lone Sunesen til TV Midtvest.

TV 2-regionens bestyrelsesformand, Niels Kristian Fruergaard, udtaler, at den kommende direktør har "præsenteret os for nogle spændende visioner" i ansættelsesprocessen.

"Vi har store forventninger til Lone. Hun har solid erfaring med sig fra både mediebranchen og det private erhvervsliv, og vi ser frem til, at hun begynder at arbejde for TV Midtvest," siger Niels Kristian Fruergaard.

Lone Sunesen er opvokset i Thisted, som ligger i TV Midtvests dækningsområder, og bor i Holstebro, hvor både hendes nuværende og kommende arbejdsplads har hjemme.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs