MediaWatch

DR Østjylland får ny chef fra egne rækker

Gitte Kvist bliver chef for DR Østjylland. Hun har været konstitueret i rollen siden marts.

Foto: DR

Siden marts har Gitte Kvist været konstitueret chef for DR Østjylland. Nu tiltræder hun jobbet permanent, skriver DR i en pressemeddelelse.

”Gitte Kvist er allerede blandt sine kolleger kendt som et journalistisk fyrtårn, der både som journalist og mediedirigent har sat et højt ambitionsniveau for den regionale journalistik. Hun sætter væsentlige temaer til debat og bidrager dermed til at trække østjyderne tættere på DR,” siger DR Danmarks direktør Anne-Marie Dohm i meddelelsen.

Gitte Kvist har arbejdet på DR Østjylland siden 2009. Før da var hun blandt andet tilknyttet Nordjyske Medier og Aalborg-redaktionen på den hedengangne gratisavis "24timer".

DR Østjylland står bag radiokanalen P4 Østjylland, producerer indslag til Radioavisen og TV-Avisen samt artikler til dr.dk. Som ny chef vil Gitte Kvist skabe et tættere forhold mellem østjyderne og DR’s tilbud i regionen. Det skal blandt andet ske gennem øget dialog, siger den nyudnævnte chef.

”Jeg vil sammen med redaktionen arbejde målrettet på, at endnu flere østjyder opdager, at P4 Østjylland er et medietilbud, som de ikke vil undvære i deres hverdag. Vi er tæt på det liv, de lever, vi har unikke nyheder og så er vi godt selskab både på P4 og på sociale medier,” siger Gitte Kvist.

Hun afløser Martine Kambskard i chefrollen, der efter eget ønsket fortsætter som mediedirigent på DR Østjylland.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs