MediaWatch

24syv: Intet problem at ny vært har politisk fortid

Radio24syvs nye vært Josefine Kofoed Christiansen stillede for et par år siden op for Konservative og er i et forhold med forsvarsministeren. Problem? Nej, mener ledelsen.

Foto: PR/Radio24syv

"Hun vil ikke kunne interviewe forsvarsministeren om noget som helst. Det er en selvfølge. Men nu har hun været her i snart 14 dage, og det er ikke fordi, regeringen har fået det lettere i den periode," siger Ulrik Aarhus, redaktionschef på Radio24syv.

29-årige Josefine Kofoed Christiansen blev tidligere på måneden ansat som ny vært på Radio24syv, hvor hun er blevet en del af værtsstaben på det daglige aktualitetsprogram Reporterne. En del af arbejdet består i, at hun skal interviewe politikere samt diskutere politiske emner m.m.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs