MediaWatch

24syv: Intet problem at ny vært har politisk fortid

Radio24syvs nye vært Josefine Kofoed Christiansen stillede for et par år siden op for Konservative og er i et forhold med forsvarsministeren. Problem? Nej, mener ledelsen.

Foto: PR/Radio24syv

"Hun vil ikke kunne interviewe forsvarsministeren om noget som helst. Det er en selvfølge. Men nu har hun været her i snart 14 dage, og det er ikke fordi, regeringen har fået det lettere i den periode," siger Ulrik Aarhus, redaktionschef på Radio24syv.

29-årige Josefine Kofoed Christiansen blev tidligere på måneden ansat som ny vært på Radio24syv, hvor hun er blevet en del af værtsstaben på det daglige aktualitetsprogram Reporterne. En del af arbejdet består i, at hun skal interviewe politikere samt diskutere politiske emner m.m.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs