MediaWatch

Qvortup bliver vært på magasin på Radio24syv

Til sommer lancerer radiostationen et mediekritisk magasin med Henrik Qvortrup og Mikkel Andersson som værter.

Foto: Mogens Flindt/Polfoto/Arkiv

Radio24syv lancerer 10. juli et ugentligt mediekritisk magasin kaldet "Q&A" med Mikkel Andersson og Henrik Qvortrup som værter. Det skriver Journalisten.

"Vi håber og tror på, at det bliver det mediemagasin, som mangler i landskabet," siger Mads Brügger, programchef på Radio24syv, til Journalisten.

Radio24syv ser intet problem i at sætte Henrik Qvortrup i værtsstolen på mediemagasinet, selvom Henrik Qvortup er én af de 12 sigtede i Se og Hør-sagen om overvågning af kendte og kongeliges kreditkort. Hvorvidt Henrik Qvortrup kan fortsætte i programmet, hvis han bliver dømt i Se og Hør-sagen, er ifølge Mads Brügger et hypotetisk spørgsmål, som radiostationen først vil forholde sig til, hvis der eventuelt foreligger en dom.

Henrik Qvortrups medvært på programmet, Mikkel Andersson, er medstifter af satiresitet Rokokoposten og freelanceskribent på Berlingske samt debattør og blogger.

"Q&A" er i første omgang en del af Radio24syvs sommersendeplan. Ifølge Mads Brügger er tanken dog, at magasinet skal være en fast del af fladen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs