MediaWatch

DR Syd henter chef på Jyllands-Posten

Magasinchef og navneredaktør på Jyllands-Posten skal fremover være chef for DR Syd.

Kirsten Elley, ny chef for DR Syd | Foto: Helle Arensbak/DR/PR

Kirsten Elley er blevet udnævnt som ny chef for DR Syd. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Hun har gennem 26 år arbejdet for Jyllands-Posten og forlader en stilling som magasinchef og navneredaktør. I sit nye job får hun ansvar for P4 Syd og P4 Esbjerg samt DR Syds produktion til DR's nationale platforme.

"DRs distrikter skal bidrage til at spejle de geografiske og kulturelle forskelligheder, der findes på tværs af landet. Med Kirsten Elley får DR Syd en chef, som netop har et indgående kendskab til - og stor kærlighed til - Syd- og Sønderjylland. Samtidig får DR Syd en markant chef med mange års erfaring med at lede redaktioner i tider med store forandringer - ikke mindst i den digitale transformation, som sker også på P4 nu," siger direktør i DR Danmark Anne-Marie Dohm i pressemeddelelsen.

Kirsten Elley er opvokset i Sønderjylland og ser frem til det nye job på sin hjemstavn.

"Sønderjyllands kulturhistorie står for mig som Danmarks absolut mest interessante og mangefacetterede. Før Berlin blev alles rejsemål, var det næsten obligatorisk, at landets ældste skoleklasser drog til Sønderjylland for at forstå, hvad den danske folkesjæl er rundet af, og hvad det vil sige at have en stærk identitetsfølelse. En identitet og selvforståelse, som også den dag i dag bliver næret af det udsyn - men også de spændinger og modsætninger på godt og ondt - som hører grænselandet til," siger Kirsten Elley i pressemeddelelsen.

Posten som chef for DR Syd blev ledig, da den hidtidige chef Inga Vind i efteråret 2015 meddelte, at hun skiftede til posten som direktør for TV 2 Østjylland.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs