MediaWatch

P6 skifter programmer ud

To programmer lukker for at give plads til nye på P6 Beat, herunder et genhør med Kenneth Bager som vært.

DR lukker to musikprogrammer "Live" og "Buda" på den digitale kanal P6 Beat, skriver DR.

Lukningerne af de faste indslag, der har haft fokus på henholdsvis den aktuelle live-scene og elektronisk musik, skal give plads til nye programmer, siger DR's nye radiochef, Gustav Lützhøft.

”Vi ønsker at frigøre dækningen af livescenen fra et enkelt program og i stedet arbejde med det på tværs af kanalens øvrige programmer. Omtale af livekoncerter fylder allerede meget i programmer som ’Formiddagen på P6 BEAT’ og ’Musiktjenesten’. Derfor siger vi farvel til ’Live’. ’Buda’ har ligeledes leveret en perlerække af programmer til kanalen, men vi vil fra 2016 gerne sikre, at den elektroniske musik, på lige fod med andre genrer, lever på tværs af kanalens programmer og ikke reserveres til en enkelt aften om ugen," siger Gustav Lützhøft.

De nye programmer, der træder i steder for, er "Bagerens Beat Box", der også tidligere har været på programmet, med DJ Kenneth Bager som vært. Derudover lancerer kanalen "Henrik og pladepusherne" og "Wikibeats" med værten Henrik Aagaard. Desuden bliver mikrofonen fem fredage overladt til forskellige musikprofiler i programmet "Take-over".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs