MediaWatch

Daneskov: P4 skal tættere på lytterne

P4's redaktør mener, at radiokanalen skal endnu tættere på danskerne, og så glæder han sig over at få "Mads og Monopolet" over på kanelen.

Foto: PR/DR

Det gør Lars Daneskov, redaktør på P4, glad, når radiokanalen kommer tæt på danskerne, og det vil han gerne se i endnu større udstrækning. Det siger han til Jyllands-Posten.

"Min grundlæggende holdning er, at P4 skal endnu tættere på danskerne. Det er her, jeg som lytter bliver vækket mest, og som radiokanal kan vi reagere hurtigt. Der er ikke brug for en stor sendevogn og lange redaktionsmøder. Vi kan stort set gå i gang med det samme," siger Lars Daneskov til Jyllands-Posten.

I 2016 bliver én af nyhederne på P4, at programmet "Mads og Monopolet" skifter til kanalen efter at have været sendt på P3 i hele sin levetid. Til Jyllands-Posten siger Lars Daneskov, at programmet i dag "passer langt bedre på P4".

Lars Daneskov blev redaktør for P4 i 2013. Før det arbejdede han som redaktør på Politikens Forlag og endnu før det i flere stillinger inden for radio og tv hos bl.a. P3, TV 2's hedengangne quizprogram "Jeopardy" og TV 2 Radio.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs