MediaWatch

Daneskov: P4 skal tættere på lytterne

P4's redaktør mener, at radiokanalen skal endnu tættere på danskerne, og så glæder han sig over at få "Mads og Monopolet" over på kanelen.

Foto: PR/DR

Det gør Lars Daneskov, redaktør på P4, glad, når radiokanalen kommer tæt på danskerne, og det vil han gerne se i endnu større udstrækning. Det siger han til Jyllands-Posten.

"Min grundlæggende holdning er, at P4 skal endnu tættere på danskerne. Det er her, jeg som lytter bliver vækket mest, og som radiokanal kan vi reagere hurtigt. Der er ikke brug for en stor sendevogn og lange redaktionsmøder. Vi kan stort set gå i gang med det samme," siger Lars Daneskov til Jyllands-Posten.

I 2016 bliver én af nyhederne på P4, at programmet "Mads og Monopolet" skifter til kanalen efter at have været sendt på P3 i hele sin levetid. Til Jyllands-Posten siger Lars Daneskov, at programmet i dag "passer langt bedre på P4".

Lars Daneskov blev redaktør for P4 i 2013. Før det arbejdede han som redaktør på Politikens Forlag og endnu før det i flere stillinger inden for radio og tv hos bl.a. P3, TV 2's hedengangne quizprogram "Jeopardy" og TV 2 Radio.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs