MediaWatch

Arabiske Stemmer får søsterprogram på P1

I næste måned går P1 i luften med Afrikanske Stemmer. Værten kommer senest fra Radio24syv.

DR's P1 lancerer i næste måned en pendant til Arabiske Stemmer med afrikansk fortegn.

"Det afrikanske kontinent er overset i det danske mediebillede. Det bliver kun dækket sporadisk og med særlig interesse for nød og død. Men Afrika er meget andet," skriver P1 om baggrunden for det nye program i en meddelelse.

Tovholder bliver journalist Louise Windfeld-Høeberg, der tidligere har boet i Afrika og Asien og senest har arbejdet for Radio24syv, bl.a. som vært på Datlinjen, Kina Snak og Globus Mellemøsten. Med skiftende gæster i studiet vil programmet på linje med Arabiske Stemmer fortælle om afrikanske samfundsforhold, kultur og politik, leveforhold og livsstil.

Programmet produceres som Arabiske Stemmer af Orienterings redaktion og får sendetid lørdage kl. 15 - første gang om en måned d. 24. oktober.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs