MediaWatch

Discovery sælger nordisk radio til europæisk radiogigant

Den europæiske radiokoncern Bauer Media opkøber selskabet SBS Discovery Radio, der rummer 20 radiostationer, og hidtil har været ejet af Discovery Communications.

En af Europas førende radiovirksomheder, Bauer Media, bliver ny ejer af SBS Discovery Radio, der står bag den danske radiostation Nova, efter at de har opkøbt selskabet af Discovery Communications.

SBS Discovery Radio har 20 radiobrands og 10 millioner ugentlige lyttere i Norden og er den førende kommercielle radiooperatør i Danmark og Sverige. SBS Discovery Radio står bl.a. bag Sveriges Mix Megapol, Norges Radio Norge, Finlands Iskelmä og Danmarks NOVA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs