MediaWatch

S afviser at nulstille DAB-køreplan

De mediepolitiske ordførere kunne ikke enes om at fremrykke en stor planlagt analyse af radiomarkedet og dermed sætte den vedtagne køreplan for DAB på hold.

De mediepolitiske ordførere mødtes i morgen, men kunne ikke enes om at fremrykke en stor planlagt analyse af radiomarkedet og dermed sætte den vedtagne DAB-køreplan på hold, indtil konklusionerne kunne fremlægges senere år.

På mødet om en eventuel revision af DAB-køreplanen skulle medieordførerne tage højde for, at flere aktører forsat udtrykker tøven og kritik af DAB. Selv DR, der er er politisk forpligtet til at drive udrulningen, lagde i et høringssvar fra december op til fornyet overvejelse af, hvor meget Danmark bør satse og investere i den digitale DAB-teknologi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs