DR3 nupper chef fra Breinholts tv-selskab

Ny programredaktør på kanalen for de unge voksne, DR3, kommer fra tv-producenten Pineapple, der bl.a. har tv-vært Andes Breinholt i ejerkredsen og producerer Monte Carlo til DR.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Redaktionschef hos Pineapple Entertainment Mads Kromann skifter til DR, hvor han bliver ny redaktør på DR3-holdet, skriver DR.

Her skal han være med til at finde og udvikle nye programmer og få velkendte formater på skærmen på DR3, hedder det i pressemeddelelsen.

Han afløser Julie Schytte Ralund, der har skiftet DR ud med det private produktionsmiljø som ny udviklingschef og producent hos Respirator.

Med på Natholdet

Mads Kromann kommer fra en stilling som redaktionschef hos Pineapple Entertainment, der blev startet for godt et år siden af vært på TV 2, Anders Breinholt, og Ricco Wichmann, tidl. producent hos Nordisk Film TV, der har en ejerandel af Pineapple.

Mads Kromann har også tidligere været en del af kredsen, der udviklede Natholdet til TV 2 hos Nordisk Film TV som tilrettelægger  på programmet 2011-2013, indtil han fulgte med Ricco Wichmann med over i Pineapple.

Samme vej gik DR's Peter Falktoft og Esben Bjerre, bedre kendt som Monte Carlo, sidste år. Ud over Natholdet til TV 2 producerer Pineapple i dag også Monte Carlos program på DR3.

Han er uddannet journalist i 2005 fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus og kan netop med sin journalistiske baggrund kan løfte kanalens ambitioner om at tage "vigtige og til tider krævende temaer op" ud over over at tilføre "energi og skævhed", siger DR3’s kanalredaktør Irene Strøyer i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter