MediaWatch

'Prix Radio' udvider prisrække

'Prix Radio' ryster i år kategori-posen for at belønne flere aspekter af radiohåndværket.

Arrangørerne af 'Radiodays' og 'Prix Radio', herunder Danske Medier, har i år valgt at ryste kategori-posen og udvide arbejdet med juryen.

Der uddeles i alt 12 priser, bl.a. de klassiske kategorier som ”Årets  nyhed- og aktualitetsprogram” eller ”årets bedste program”, men i år har arrangørerne udvidet synsfeltet ved at synliggøre alt det, der skaber nærværende hverdagsradio.

'Årets  vejrudsigt' og 'Årets trafikmelding' vil være nyskabende kategorier, der giver mulighed for at høre de bedste bud på det faglig håndværk - live radioafvikling. Det gælder også kategorier med et glimt i øjet som 'Årets trædenvande' og 'Årets oplæg til….', der belønner andre elementer af live radio, end de planlagte og velresearchede ressourcetunge indslag.

Juryen er større i år, og sammensat specifikt til de enkelte kategorier, med kvalificerede hoveder inden for radio, medier, nyheder, journalistik, interviews og events.

Prisuddelingen Prix Radio afvikles i forbindelse med årets Radiodays, der i år holdes 13.  september. Radiodays foregår i DR koncerthuset, men selve afviklingen af Award show, gallamiddag og Prix Radio fest afholdes i Pumpehuset i København.

Ekstra 'Radiodays' på vej for kommerciel radio

Her er lørdagens radiovindere

Radiodays nr. 12 afvikles i weekenden

 Ny kritik af prisuddeling fra regionale radiostationer

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs