MediaWatch

'Prix Radio' udvider prisrække

'Prix Radio' ryster i år kategori-posen for at belønne flere aspekter af radiohåndværket.

Arrangørerne af 'Radiodays' og 'Prix Radio', herunder Danske Medier, har i år valgt at ryste kategori-posen og udvide arbejdet med juryen.

Der uddeles i alt 12 priser, bl.a. de klassiske kategorier som ”Årets nyhed- og aktualitetsprogram” eller ”årets bedste program”, men i år har arrangørerne udvidet synsfeltet ved at synliggøre alt det, der skaber nærværende hverdagsradio.

'Årets vejrudsigt' og 'Årets trafikmelding' vil være nyskabende kategorier, der giver mulighed for at høre de bedste bud på det faglig håndværk - live radioafvikling. Det gælder også kategorier med et glimt i øjet som 'Årets trædenvande' og 'Årets oplæg til….', der belønner andre elementer af live radio, end de planlagte og velresearchede ressourcetunge indslag.

Juryen er større i år, og sammensat specifikt til de enkelte kategorier, med kvalificerede hoveder inden for radio, medier, nyheder, journalistik, interviews og events.

Prisuddelingen Prix Radio afvikles i forbindelse med årets Radiodays, der i år holdes 13. september. Radiodays foregår i DR koncerthuset, men selve afviklingen af Award show, gallamiddag og Prix Radio fest afholdes i Pumpehuset i København.

Ekstra 'Radiodays' på vej for kommerciel radio

Her er lørdagens radiovindere

Radiodays nr. 12 afvikles i weekenden

Ny kritik af prisuddeling fra regionale radiostationer

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere