MediaWatch

Radio 100 hyrer komiker til værtsholdet på morgenradioen

Værtsholdet i morgenfladen på Radio 100 bliver udvidet fra to til tre, når komikeren Jacob Wlison støder til. Det sker som led i kanalens satsning på mere comedy.

Jacob Wilson har tidligere bl.a. været vært på "Binko Bango" på TV 2. | Foto: Lærke Posselt/Ritzau Scanpix

Radio 100 hyrer nye kræfter til morgenholdet med ansættelsen af komiker Jacob Wilson som ny vært på Morgen på Radio 100 fra nytår. Det skriver radiokanalen i en pressemeddelelse.

Her skal han sammen med de to øvrige morgenværter Anne Lavendt og Oliver Routledge fange og fastholde de tidlige lyttere fra kl. 6 til kl. 10. Samtidig skal han være med til at udvikle det comedyunivers, Radio 100 har ambitioner om at etablere, og som også betyder, at kanalen vil arrangere comedyshows med populære komikere, fremgår det.

"Han (Jacob Wilson, red.) deler vores ambitioner om, at Radio 100 skal være underholdende og satirisk. Han er garant for et fremragende og interessant morgenprogram, mens han også får en central rolle i at udvikle vores comedybrand sammen med de andre dygtige værter og redaktører på stationen," udtaler Mikkel Westerkam, Bauer Medias programdirektør, i meddelelsen.

De senere år har Jacob Wilson ud over at optræde også arbejdet som tekstforfatter på satire- og comedyprogrammer på blandt andet TV 2, TV 2 Zulu og DR og været vært på tv-formaterne "Live fra Bremen" og "Bingo Banko" på TV 2.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs