MediaWatch

Loud-direktør: Nævnets afgørelse kommer ikke til at ændre på ny kurs

Adm. direktør i Kulturradio Danmark, der driver Loud, tager den skarpe kritik fra Radio- og tv-nævnet til sig - men understreger, der ikke bliver pillet ved de ændringer, Loud under ny ledelse for nyligt har sat i gang.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Ledelsen i Loud tager tirsdagens "usædvanligt skarpe kritik" fra Radio- og tv-nævnets kant af Radio Loud til sig, og den vil iværksætte tiltag for at justere ind - men nævnets afgørelse kommer ikke til at ændre noget ved den nye kurs for kanalen. Det fortæller adm. direktør Lars Schmidt til Berlingske.

"De ændringer, vi lægger op til, følger vores sendetilladelse. Vi ser ingen konflikt i de punkter, de kommer med her, det er punkter, vi selv er opmærksomme på," siger Lars Schmidt, der er øverste chef i selskabet Kulturradio Danmark, som står bag ungekanalen på DAB.

Den nye kurs er lagt under Simon Andersen, der tiltrådte som ny programdirektør for lidt over en måned siden og afløste tidligere programdirektør Ann Lykke Davidsen på posten.

Lars Schmidt har også en klar forventning om, at Loud nok skal nå at udforme en plan til at rette op på manglerne, som Radio- og tv-nævnet har krævet ligger klar om 14 dage - og skal være implementeret inden 2. februar 2022.

Lars Schmidt lægger sig dermed helt på linje med Simon Andersen, der i et interview med MediaWatch tirsdag fortalte, han ikke ser et sammenstød mellem nævnets krav og de planlagte forandringer Loud - der justerer både profil, organisation og breder målgruppen ud fra hidtil at have heddet de 15-32-årige til fremover at være de 15-44-årige.

Simon Andersen er lettet over kritik og kalder krav fuldkommen rimelige 

Radio Loud får "usædvanlig skarp kritik" fra Radio- og tv-nævnet

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs