MediaWatch

Simon Andersen er lettet over kritik og kalder krav fuldkommen rimelige

Louds programdirektør, Simon Andersen, vil på baggrund af Radio- og tv-nævnets skarpe kritik af flere punkter i sendetilladelsen lægge en plan for, om Loud kan rette op, eller om der skal bedes om dispensation.

Simon Andersen tiltrådte som programdirektør på Radio Loud 31. august i år. | Foto: Jens Dresling

Radio- og tv-nævnets dom over ungekanalen Radio Louds public service-redegørelse indeholder skarp kritik af en række punkter, som radiostationens relativt nye programdirektør, Simon Andersen, tager til efterretning, men samtidig erklærer sig lettet over.

"Jeg er optimistisk. Jeg er lettet over, at vi har en sendetilladelse på over 100 punkter, og det meste af det kører åbenbart helt ok," siger Simon Andersen til MediaWatch umiddelbart efter offentliggørelsen af Radio- og tv-nævnets afgørelse om Radio Loud på baggrund af radioens public service-redegørelse for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs