MediaWatch

Radio Loud får "usædvanlig skarp kritik" fra Radio- og tv-nævnet

Radio- og tv-nævnet har netop truffet afgørelse i sin vurdering af Louds public service-redegørelse. Der bliver rettet usædvanlig skarp kritik af en række "væsentlige mangler", lyder det fra nævnets formand. Radiokanalen får nu fire måneder til at rette op. Samtidig skal ledelsen redegøre for de nye planer, der er ved at blive rullet ud på kanalen.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er kritisabelt, at Radio Loud på "en række væsentlige punkter" ikke lever op til kravene i sin programtilladelse.

Det er konklusionen fra Radio- og tv-nævnet, som netop har udsendt sin afgørelse efter at have behandlet Louds public service-redegørelse, der dækker ungekanalens første år i luften.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

JP/Politikens Hus overhaler Egmont i ny imagemåling

En ny imagemåling over de 100 selskaber i Danmark med bedste image, sender mediekoncernen Egmont adskillige placeringer ned ad listen i forhold til tidligere år, mens JP/Politikens Hus nu er det danske mediehus med bedste image.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs