MediaWatch

"Genstart" fortsætter uden Knud Brix

DR P1's hold bag den populære nyhedspodcast "Genstart" fører teten videre, efter vært siden programmets undfangelse nu rykker til Ekstra Bladet.

Foto: DANMARKS RADIO

Til trods for at værten Knud Brix siger farvel til DR og podcasten "Genstart" for at blive ny journalistisk chefredaktør på Ekstra Bladet, er der ingen intentioner om at lukke nyhedspodcasten. Det melder Claus Cancel, redaktionschef på P1 Morgen og Genstart.

I en mail til DR's medarbejdere onsdag morgen, lyder det fra Claus Cancel, at Knud Brix har gjort "en kæmpeindsats for at gøre Genstart til den gigantiske succes", podcasten er blevet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs