MediaWatch

Ekstra Bladet udvider ledelsesgruppen med ansv. chefredaktør fra bold.dk

Foruden ansættelsen af Knud Brix som nyt medlem af chefredaktionen udvider Ekstra Bladet den redaktionelle ledelse med en ny redaktør.

Ansv. chefredaktør på bold.dk bliver medlem af den redaktionelle ledelse på Ekstra Bladet. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Et par måneder efter Ekstra Bladets nye ansv. chefredaktør, Henrik Qvortrup, satte sig i stolen 1. juli, er flere brikker i den redaktionelle ledelse ved at falde på plads.

Onsdag er Knud Brix udnævnt som avisens tredje chefredaktør med tiltrædelse senest til december, og 15. september begynder Anders Borup Sørensen som nyt medlem af den redaktionelle ledelsesgruppe, som blev etableret i juli kort tid efter Henrik Qvortrups tiltræden. Det oplyser den ansv. chefredaktør til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs