MediaWatch

Berlingske lancerer kulturpodcast

En ny ugentlig podcast om kulturlivet i København bliver det seneste skud på stammen af lydtilbud fra Berlingske. Kulturjournalist på avisen bliver vært.

Foto: Mathias Svold

Efter at have lanceret en daglig nyhedspodcast i marts udvider Berlingske nu podcasthylderne med et ugentligt kulturmagasin.

Det skriver avisen fredag.

Den nye kulturpodcast er opkaldt efter kultursektionen AOKs årlige prisuddeling "Byens Bedste"  og vært bliver kulturjournalist på Berlingske Aminata Amanda Coor.

Hun vil i selskab med forskellige gæster i studiet guide til det aktuelle kulturliv og -begivenheder i København fra bogudgivelser til film, kunst og gastronomi.

"Kulturen vil blive dækket bredt, og der er plads til det hele. Også til snobberi og smagsdommeri. Man må både grine og græde og blive vred og glad, så længe det klæder lytteren på til at tage ud og have et fabelagtigt liv med masser af kultur i København," siger Aminata Amanda Corr til Berlingske.

"Byens Bedste" udkommer hver torsdag. I den første udgave handler det bl.a. om teaterfestivalen Copenhagen Stage, der lige nu foregår i København, skriver Berlingske.

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs