MediaWatch

Radio Loud er alene om at trække høringssvar efter ny praksis

Mandag udløb fristen for at give sit besyv med om de public service-redegørelser, Radio4 og Radio Loud indleverede for en måned siden på bagkant af deres første sendeår. Få har benyttet sig af muligheden.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der har blæst en stærk vind tenderende til stiv kuling omkring Radio Loud i kanalens første år som public service-radio på den nyetablerede DAB-kanal. Flere har stillet spørgsmålstegn ved, hvorvidt radioen har levet op til sit formål, hvilket tidligere på året fik Radio- og tv-nævnet til at åbne høringsprocessen op for de privatejede public service-kanalers public service-redegørelser.

Det betyder i praksis, at redegørelserne fra Radio4 og Radio Loud siden begyndelsen af maj har ligget tilgængelige for offentlighedens granskning med mulighed for at indgive høringssvar inden udgangen af måneden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs