MediaWatch

Joy Mogensen kaldt i samråd om Radio Loud

Kulturministeren er kaldt i åbent samråd i Folketingets Kulturudvalg for at svare på, hvorvidt hun mener, DAB-kanalen for unge lever op til sin sendetilladelse.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er egentlig op til Radio- og tv-nævnet at vurdere, hvorvidt public service-stationerne kan sætte flueben ud for kravene i deres sendetilladelser, når nævnet gennemgår mediernes public service-redegørelser.

Ikke desto mindre slipper kulturminister Joy Mogensen (S) ikke for også at skulle forholde sig til, hvorvidt hun personligt mener, at det seneste års mest omdiskuterede radiokanal, Radio Loud, har levet op til betingelserne i DAB-kanalens programtilladelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs