MediaWatch

Tidligere Radio24syv-folk sigter efter at lave "den største af de nyere radioer"

Fire Radio24syv-profiler er gået sammen om selskabet R8dio, der både vil lancere podcast og drive radio.

Mikael Bertelsen er blevet bestyrelsesformand i det nystiftede selskab R8dio. | Foto: Peter Hove Olesen

Mads Brügger, Mikael Bertelsen, Rasmus Bruun og Frederik Cilius – der alle har en fortid hos det lukkede Radio24syv – er blevet medejere af det nye selskab R8dio Aps, der vil producere radio og podcast.

Til at begynde med forventer R8dio-folkene at lancere en app i maj, men virksomheden har også søgt om en tilladelse hos Radio- og tv-nævnet til at drive en radio i Danmark, siger Mikael Bertelsen, bestyrelsesformand i R8dio, til erhvervsmediet Finans.

"Vi satser hele butikken. Vi vil lave en radio, der inden for de næste seks eller syv år bliver den største af de nyere radioer i Danmark. Vi skal være landsdækkende og kunne høres over det hele," siger Mikael Bertelsen til mediet.

Det er onsdag ikke lykkedes Finans at få bekræftet ansøgningen hos Slots- og Kulturstyrelsen, der står bag Radio- og tv-nævnet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs