MediaWatch

Mads Brügger: "Jeg har i hvert fald en horisont, der rækker tre år ud i tiden"

I næste måned går den tidligere programchef på Radio24syv Mads Brügger i luften med et nyt nyhedsmedie, der vil markere sig på uafhængighed og skal finansieres via abonnementssalg. Flere journalister er ansat.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Med en ejerkreds af velkendte erhvervsprofiler i ryggen går et nyt medie om få uger i luften med journalist, dokumentarist og tidligere programchef på Radio24syv Mads Brügger i spidsen.

Mediet, der ikke har et officielt navn endnu, er etableret i aktieselskabet Major A/S, der blev stiftet i april, og vil være et nyhedsmedie, der skal finansieres via abonnementssalg til private, forklarer Mads Brügger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs