MediaWatch

Facebook-mediet "Den Uafhængige" rykker ind på radiomorgenfladen

Tidligere Radio24syv-vært og stifter af "Den Uafhængige", Asger Juhl, går om en lille uges tid i luften med en times daglig taleradio om morgenen.

Foto: Oliver Killig/AP/Ritzau Scanpix

Efter knapt et halvt års udvikling melder "Den Uafhængige" sig nu kampklar til at træde ind på arenaen, der er dansk morgenradio. Den Uafhængige skyder sendingen af en times live taleradio i gang klokken 7:00 den 19. april - det skriver Journalisten.

Målet er at lave en mere kritisk morgenflade, som stiller mere direkte spørgsmål og giver publikummet på Facebook mulighed for at byde ind på spørgsmål, de ikke mener bliver besvaret ordentligt, lyder det bl.a. fra stifteren bag Den Uafhængige, der har sendt taleradio via Facebook Live tre gange om ugen siden marts sidste år, Asger Juhl, skriver Journalisten.

Finansieringen af Den Uafhængige, der udover Facebook er tilgængelig via en app samt DK4's DAB-kanal, kommer fra en frivillig betalingsmodel, hvor brugere tilvælger at betale 39 kr. om måneden, mens indholdet er tilgængelig for alle.

Planerne om at udvide med en daglig morgenflade annoncerede Asger Juhl, der bl.a. er tidligere morgenvært på Radio24syv, i november.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs