MediaWatch

Indslag med Adam Holm: Forlagsbosser om bogens digitale gennembrudsår

Podcast: Trods corona blev 2020 for flere i forlagsverdenen et overraskende godt år, hvor især digital lytning og læsning fik sit gennembrud. Gyldendals direktør, Morten Hesseldahl, og direktør for Lindhardt og Ringhof, Lars Boesgaard, gør status i ugens Indslag med vært Adam Holm.

Foto: Magnus Møller

Der blev lidt mange afsavn i 2020 på grund, men på bogfronten blev coronakrisen også en vej, hvor flere fandt eller genfandt bogen og lyttede eller læste.

Ifølge en undersøgelse, som analyseinstituttet Wilke for nyligt lavede for MediaWatch steg medieforbruget generelt, herunder ikke mindst appetitten på bøger - og flere forlag og streamingselskaber har meldt om rekordregnskaber, herunder Lindhardt og Ringhof.

I ugens podcast har vært Adam Holm besøg af Gyldendals topchef, Morten Hesseldahl, og direktør for Lindhardt og Ringhof, Lars Boesgaard, til en status på, hvor forlagsbranchen står i dag. For vil medvinden fortsætte og kommer den alle til gode?

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs