MediaWatch

Indslag med Christiane Vejlø: Her står slaget mellem danske medier og techgiganterne

Podcast: I ugens Indslag debatterer Berlingske Medias topchef, Anders Krab-Johansen, med Googles politiske chef i Norden, Christine Sørensen, hvorfor og hvordan danske medier mener, techkoncerner som Google skal bidrage. Christiane Vejlø er vært.

Foto: Magnus Møller

Mediecheferne for seks af de største danske mediehuse gik for nylig sammen i et fælles opråb til politikerne og kaldte på regulering og kontrol med techkoncerner som Google og Facebook.

I denne uges Indslag har vært Chrstiane Vejlø inviteret koncernchef for Berlingske Media, Anders Krab-Johansen, og politisk chef hos Google i Norden, Christine Sørensen, i studiet til debat for at blive klogere på brudflader og løsninger.

Derudover deltager Jesper Lund fra IT-Politisk Forening, der belyser det copyright-direktiv, der skal implementeres i Danmark og lige nu er et omdrejningspunkt i den danske debat.

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs