MediaWatch

Populær krimi-podcast indgår samarbejde med Dplay

De to kvinder bag en af Danmarks mest lyttede podcasts "Mørkeland" slår sig sammen med Discoverys streamingtjeneste om et digitalt tv-format baseret på podcasten.

Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør på Discovery, forventer, at det nye samarbejde kan være med til at trække nye seere til Dplay. | Foto: PR/TDC/Yousee

Discovery Networks' streamingtjeneste Dplay føjer et nyt format til sit krimi-indhold og har indgået et samarbejde med podcasterne bag "Mørkeland" om at udbygge den podcasten med et tv-format på Dplay. Det oplyser Discovery i en pressemeddelelse.

Det nye format "Ind i mørket" er baseret på podcasten, hvor Mørkeland-værterne, Camilla Bjerregaard Aurvig og Kristine Sofie Bugbee, diskuterer drabssager, og vil se nærmere på otte uopklarede sager. "Ind i mørket" består af værternes fortælling, som vil blive ledsaget af et tegnet univers, som skal sætte stemningen for programmerne, lyder det i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs