MediaWatch

Corona forsinker Nationalmuseets radioprogram til Loud

Nationalmuseet skal for 400.000 kr. årligt levere et ugentligt program til den nye radio Loud - men coronasituationen gør, at programmet ikke bliver klar til radioens lancering i næste uge.

Nanna Winther, vært på Nationalmuseets program til radio Loud "Live fra fortiden". | Foto: Karina Tengberg

Tidligere Radio24syv-vært Nanna Winther vil en time ugentligt have plads i sendeplanen hos ungdomsradioen Loud som vært på Nationalmuseets program "Live fra fortiden". Men situationen omkring covid-19 gør, at programmet ikke når at blive klar til radioens første sendeuge fra 1. april. Det fremgår af en pressemeddelelse fra museet.

"Som følge af den aktuelle coronavirus-situation er hovedparten af Nationalmuseets medarbejdere imidlertid henvist til at arbejde hjemmefra. Det betyder desværre, at premieren for ’Live fra fortiden’ må udskydes, til situationen er normaliseret," lyder det i meddelelsen fra museet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs