MediaWatch

Clear Channel samler nordisk ledelse

Clear Channel i Norge, Sverige og Danmark vil fremover have den samme ledergruppe, som får kontor i Stockholm.

Outdoorreklame-koncernen Clear Channel foretager en organisationsændring i Skandinavien. Fremover vil Clear Channel i Norge, Sverige og Danmark have en samlet ledergruppe, som får kontor i Stockholm. Det skriver Kampanje.

Omorganiseringen betyder, at Clear Channels adm. direktør i Norge, Mats Lundquist, stopper. Han får fremover en international rolle i koncernen. I stedet bliver Isak Åsbrink ny country manager for Clear Channel i Norge, men han skal styre den norske afdeling fra Stockholm, skriver Kampanje.

"Hensigten med omorganiseringen er at kunne satse tungere på salg og styrke os i hele Skandinavien. Vi skal beholde det, vi er bedst til og levere bedre produkter til kunderne i hele regionen. Et vigtigt mål er blive endnu bedre digitalt," siger Isak Åsbrink til Kampanje og tilføjer, at Clear Channel er i færd med at lægge en "aggressiv ekspansionsstrategi"

Ifølge Kampanje er en mulig konsekvens af omorganiseringen færre ansatte i den norske del af Clear Channel. Hvor mange af de 60 ansatte i Norge der bliver berørt af ændringer, er dog foreløbigt uklart, skriver mediet.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere