MediaWatch

Infomedia hyrer ny salgchef

Selskabet, der er specialiseret i medieovervågning og -analyse, henter ny leder til salgsafdelingen fra konkurrenten Meltwater.

Dennis Mølgaard er fra 1. oktober ny mand i spidsen for Infomedias salgsafdeling. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Rollen som salgschef betyder, at Dennis Mølgaard bl.a. får ansvaret for Infomedias client executives-team.

Dennis Mølgaard kommer fra et job som senior business development executive hos norske Meltwater, der som Infomedia bl.a. er specialiseret i medieovervågning og -analyse. Her har han bl.a. beskæftiget sig med new bizz-salg, produktudvikling og kundevækst.

Dennis Mølgaard er uddannet cand. merc. fra Aarhus Universitet i 2007 og har opbygget sin erfaring inden for media intelligence hos Meltwater siden 2008.

Infomedia er ejet af JP/Politikens Hus og Berlingske Media i fællesskab. Selskabet rummer blandt andet Danmarks største artikeldatabase og beskæftiger sig med medieovervågning og -analyse.

Citatbarometer: Politiken generobrer førstepladsen

Infomedia hyrer ny social media-rådgiver

Infomedia går i alliance med norsk pendant

Infomedia løfter resultatet i "forandringens år"

Forsiden lige nu

Politikens Lokalaviser lukker 10 ugeaviser

Annoncemarkedets udvikling får Politikens Lokalaviser til at lukke samtlige sjællandske ugeaviser, der udkommer op til weekenden, for at fokusere på udgaverne midt på ugen.

DMJX vil bygge for 200 millioner i hovedstaden

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole følger nybyggeri i Aarhus op med byggeplaner i København. Rådgiverteam er netop udpeget til stort projekt i en af hovedstadens udviklingsbydele.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere