MediaWatch

Infomedia hyrer ny social media-rådgiver

Ny rådgiver i Infomedia kommer med erfaring fra Omnicom Group og skal styrke husets kompetencer på sociale medier.

Foto: PR

Infomedia udvider social media-teamet med ansættelsen af Catharina Persson, der i dag er tiltrådt som senior insights advisor, skriver virksomheden.

Catharina Persson har de seneste otte år arbejdet i London - senest i bureauerne Ketchum og Mannings Gottlieb OMD, der begge er en del af Omnicom Group.

Her har hun blandt andet arbejdet som senior-rådgiver inden for discipliner på sociale medier, herunder dataindsamling, måling og analyse, skriver Infomedia.

”Ud over at løfte vores social media-dialog med kunder til et nyt niveau, er der ingen tvivl om, at hun bliver en central del af vores fremtidige satsning på cross-media analyser og rådgivning,” siger Kasper Hülsen, markedsdirektør i Infomedia i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs