MediaWatch

Anders Foghs nye firma allierer sig med 'Ulven'

Danmarks tidligere statsminister danner nyt selskab, går i kommunikationsbranchen, og vil en skrive en bog.

Michael Ulveman (tv.) og Anders Fogh Ramussen (th.) har arbejdet tæt sammen i flere år. | Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Den tidligere Nato-generalsekretær og statsminister Anders Fogh Rasmussen stifter sin egen konsulentvirksomhed Rasmussen Global, som skal rådgive rådgive regeringer og virksomheder.

I den forbindelse har han indgået et samarbejde med sin tidligere rådgiver Michael Ulveman og dennes kommunikationsbureau, Ulveman & Partners, om fælles medie- og kommunikationsrådgivning af kunder.

Det skriver han på Facebook.

"Efter 13 år som statsminister i Danmark og Natos generalsekretær, starter jeg nu Rasmussen Global op. Den nye virksomhed vil tilbyde råd om strategi til regeringer, globale organisationer og store koncerner," skriver Anders Fogh Rasmussen på sin Facebook-profil.

Michael Ulveman arbejdede for Anders Fogh Rasmussen i dennes sidste år som statsminister og i den første periode hos Nato i Bruxelles. Det job forlod han dog i 2011 og drev indtil for nylig rådgivningsvirksomhed sammen med en anden af Fogh Rasmussens tidligere rådgivere, Michael Kristiansen.

Den nu tidligere generalsekretær i Nato oplyser endvidere, at han planlægger at skrive en bog om nøgleudfordringer i det 21. århundrede.

"Mens jeg arbejder på min bog, vil jeg også holde foredrag og undervise i geopolitik og lederskab," skriver han.

Anders Fogh Rasmussen havde tirsdag sin sidste officielle arbejdsdag som Natos generalsekretær.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs