MediaWatch

Anders Foghs nye firma allierer sig med 'Ulven'

Danmarks tidligere statsminister danner nyt selskab, går i kommunikationsbranchen, og vil en skrive en bog.

Michael Ulveman (tv.) og Anders Fogh Ramussen (th.) har arbejdet tæt sammen i flere år. | Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Den tidligere Nato-generalsekretær og statsminister Anders Fogh Rasmussen stifter sin egen konsulentvirksomhed Rasmussen Global, som skal rådgive rådgive regeringer og virksomheder.

I den forbindelse har han indgået et samarbejde med sin tidligere rådgiver Michael Ulveman og dennes kommunikationsbureau, Ulveman & Partners, om fælles medie- og kommunikationsrådgivning af kunder.

Det skriver han på Facebook.

"Efter 13 år som statsminister i Danmark og Natos generalsekretær, starter jeg nu Rasmussen Global op. Den nye virksomhed vil tilbyde råd om strategi til regeringer, globale organisationer og store koncerner," skriver Anders Fogh Rasmussen på sin Facebook-profil.

Michael Ulveman arbejdede for Anders Fogh Rasmussen i dennes sidste år som statsminister og i den første periode hos Nato i Bruxelles. Det job forlod han dog i 2011 og drev indtil for nylig rådgivningsvirksomhed sammen med en anden af Fogh Rasmussens tidligere rådgivere, Michael Kristiansen.

Den nu tidligere generalsekretær i Nato oplyser endvidere, at han planlægger at skrive en bog om nøgleudfordringer i det 21. århundrede.

"Mens jeg arbejder på min bog, vil jeg også holde foredrag og undervise i geopolitik og lederskab," skriver han.

Anders Fogh Rasmussen havde tirsdag sin sidste officielle arbejdsdag som Natos generalsekretær.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs