MediaWatch

Direktør-rokade i Geelmuyden Kiese

Pr-bureauet foretager en skandinavisk chef-rokade, som sender svensk direktør til Danmark. Tidl. spindoktor for Lars Løkke Rasmussen indlemmes i partnerkredsen.

Janna Sundewall er ny direktør for Geelmuyden Kiese i Danmark.

Der er vagtskifte på chefposten i Geelmuyden Kiese (GK) i Danmark.

Som led i en større skandinavisk chef-rokade er nuværende direktør for Geelmuyden Kiese i Sverige, Janna Sundewall, udpeget som ny direktør i den danske forretning. Hun afløser Morten Hofgaard Jørstad, som vender tilbage til Norge for at blive direktør i Geelmuyden Kiese der.

Det oplyser Geelmuyden Kiese i en pressemeddelelse.

"At skulle tage over i Danmark er et privilegie. GK har gennem de seneste år vokset sig til at være det største PR-bureau i landet og har opbygget et endnu stærkere brand, så det bliver en helt anden rejse, end den vi har været på i Sverige," udtaler Janna Sundewall.

Janna Sundewalls stilling i Sverige overtages af Frida Berg, som kommer fra en stilling som viceadm. direktør i Geelmuyden Kiese samme sted.

Samtidig indtræder er public affairs direktør hos Geelmuyden Kiese i Danmark, Mikael Børsting, bureauets partnerkreds. Mikael Børsting har en fortid i Venstres ledelse som pressechef of Lars Løkke Rasmussens nærmeste rådgiver i både Venstre og Statsministeriet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs