MediaWatch

Direktør-rokade i Geelmuyden Kiese

Pr-bureauet foretager en skandinavisk chef-rokade, som sender svensk direktør til Danmark. Tidl. spindoktor for Lars Løkke Rasmussen indlemmes i partnerkredsen.

Janna Sundewall er ny direktør for Geelmuyden Kiese i Danmark.

Der er vagtskifte på chefposten i Geelmuyden Kiese (GK) i Danmark.

Som led i en større skandinavisk chef-rokade er nuværende direktør for Geelmuyden Kiese i Sverige, Janna Sundewall, udpeget som ny direktør i den danske forretning. Hun afløser Morten Hofgaard Jørstad, som vender tilbage til Norge for at blive direktør i Geelmuyden Kiese der.

Det oplyser Geelmuyden Kiese i en pressemeddelelse.

"At skulle tage over i Danmark er et privilegie. GK har gennem de seneste år vokset sig til at være det største PR-bureau i landet og har opbygget et endnu stærkere brand, så det bliver en helt anden rejse, end den vi har været på i Sverige," udtaler Janna Sundewall.

Janna Sundewalls stilling i Sverige overtages af Frida Berg, som kommer fra en stilling som viceadm. direktør i Geelmuyden Kiese samme sted.

Samtidig indtræder er public affairs direktør hos Geelmuyden Kiese i Danmark, Mikael Børsting, bureauets partnerkreds. Mikael Børsting har en fortid i Venstres ledelse som pressechef of Lars Løkke Rasmussens nærmeste rådgiver i både Venstre og Statsministeriet.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs