Rockwool henter kommunikationsdirektør i Vestas

Italiener hentet i Vestas skal fremover lede Rockwools marketing og kommunikation.
Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv
Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv
RITZAU FINANS

Rockwool har udpeget sin nye marketing- og kommunikationsdirektør. Fra den 1. marts næste år vil italienske Mirella Vitale nemlig indtage den position hos stenuldsproducenten.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse tirsdag morgen.

Mirella Vitale kommer fra en stilling som global marketingsdirektør hos vindmølleproducenten Vestas, og det giver noget erfaring, som Rockwool ser frem til at drage nytte af.

"Jeg glæder mig til at samarbejde med Mirella og at drage gavn af hendes internationale baggrund. Hun bibringer en diversificeret erfaring med at drive globale brands med en stærk bæredygtigheds-dagsorden og en kundefokuseret tilgang. Dimensioner, der er centrale for Rockwools udvikling," siger Jens Birgersson, der er adm. direktør hos Rockwool, i meddelelsen.

Og også hovedpersonen selv ser frem til de nye udfordringer. Hun kommer til Rockwool i en periode, hvor selskabet er i færd med en omfattende restrukturering, og det glæder hun sig til at være en del af.

"Jeg er glad for at tilslutte mig Rockwool på et tidspunkt, hvor selskabet er i færd med en spændende transformation af forretningen. Selskabets produktportefølje er unik og tilbyder bæredygtige løsninger til kunderne og miljøet. Jeg ser frem til at blive en del af holdet og til at bidrage til at drive selskabet fremad," siger Mirella Vitale i meddelelsen.

/ritzau/FINANS

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også