MediaWatch

Rockwool henter kommunikationsdirektør i Vestas

Italiener hentet i Vestas skal fremover lede Rockwools marketing og kommunikation.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Rockwool har udpeget sin nye marketing- og kommunikationsdirektør. Fra den 1. marts næste år vil italienske Mirella Vitale nemlig indtage den position hos stenuldsproducenten.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse tirsdag morgen.

Mirella Vitale kommer fra en stilling som global marketingsdirektør hos vindmølleproducenten Vestas, og det giver noget erfaring, som Rockwool ser frem til at drage nytte af.

"Jeg glæder mig til at samarbejde med Mirella og at drage gavn af hendes internationale baggrund. Hun bibringer en diversificeret erfaring med at drive globale brands med en stærk bæredygtigheds-dagsorden og en kundefokuseret tilgang. Dimensioner, der er centrale for Rockwools udvikling," siger Jens Birgersson, der er adm. direktør hos Rockwool, i meddelelsen.

Og også hovedpersonen selv ser frem til de nye udfordringer. Hun kommer til Rockwool i en periode, hvor selskabet er i færd med en omfattende restrukturering, og det glæder hun sig til at være en del af.

"Jeg er glad for at tilslutte mig Rockwool på et tidspunkt, hvor selskabet er i færd med en spændende transformation af forretningen. Selskabets produktportefølje er unik og tilbyder bæredygtige løsninger til kunderne og miljøet. Jeg ser frem til at blive en del af holdet og til at bidrage til at drive selskabet fremad," siger Mirella Vitale i meddelelsen.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs