MediaWatch

Rockwool henter kommunikationsdirektør i Vestas

Italiener hentet i Vestas skal fremover lede Rockwools marketing og kommunikation.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto/Arkiv

Rockwool har udpeget sin nye marketing- og kommunikationsdirektør. Fra den 1. marts næste år vil italienske Mirella Vitale nemlig indtage den position hos stenuldsproducenten.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse tirsdag morgen.

Mirella Vitale kommer fra en stilling som global marketingsdirektør hos vindmølleproducenten Vestas, og det giver noget erfaring, som Rockwool ser frem til at drage nytte af.

"Jeg glæder mig til at samarbejde med Mirella og at drage gavn af hendes internationale baggrund. Hun bibringer en diversificeret erfaring med at drive globale brands med en stærk bæredygtigheds-dagsorden og en kundefokuseret tilgang. Dimensioner, der er centrale for Rockwools udvikling," siger Jens Birgersson, der er adm. direktør hos Rockwool, i meddelelsen.

Og også hovedpersonen selv ser frem til de nye udfordringer. Hun kommer til Rockwool i en periode, hvor selskabet er i færd med en omfattende restrukturering, og det glæder hun sig til at være en del af.

"Jeg er glad for at tilslutte mig Rockwool på et tidspunkt, hvor selskabet er i færd med en spændende transformation af forretningen. Selskabets produktportefølje er unik og tilbyder bæredygtige løsninger til kunderne og miljøet. Jeg ser frem til at blive en del af holdet og til at bidrage til at drive selskabet fremad," siger Mirella Vitale i meddelelsen.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs