MediaWatch

Burson-Marsteller henter ny direktør hos konkurrent

Nikolaj Buchardt fra Geelmuyden Kiese overtager posten som adm. direktør for Burson-Marsteller Danmark fra Maria Sennels.

Burson-Marsteller har udnævnt Nikolaj Buchardt til ny administrerende direktør for Burson-Marsteller Danmark, oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Han overtager posten den 14. oktober fra adm. direktør Maria Sennels, der forlader bureauet for at blive selvstændig.

Nikolaj er hentet fra Geelmuyden Kiese, som er et af de største PR-bureauer i Danmark, hvor han var kommerciel direktør (CCO). Han er desuden bestyrelsesmedlem i brancheforeningen for PR-virksomheder i Danmark (Public Relations Branchen).

Nikolaj har over 25 års erfaring med kommunikation og journalistik fra flere førende danske PR-bureauer. Før Geelmuyden Kiese har han blandt andet været direktør i Bergsøe4, COO hos Effector samt direktør og partner hos Mannov. Nikolaj har desuden arbejdet 11 år som journalist, producer og reporter for bl.a. DR og BT.

Dansk CEO får europæisk chefpost

Maria Sennels tilbage til Burson-Marsteller  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs