MediaWatch

Politiken-journalist bliver pressechef i Skatteministeriet

Ny pressechef i Skatteministeriet er hentet på Politikens Christiansborg-redaktion.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Journalist i Politiken Jesper Vangkilde er ansat som ny pressechef i Skatteministeriet, skriver Altinget.

Jesper Vangkilde har været ansat på Politiken i otte år og kommer til Skatteministeriet fra en stilling på Politikens Christiansborg-redaktion.

"Efter otte gode år på Politiken begynder jeg på mandag som pressechef i Skatteministeriet. Glæder mig!," skriver Jesper Vangkilde på Twitter.

Jesper Vangkilde tog før sommerferien orlov fra Politiken for at arbejde på en programserie om et mord på en kontorchef og dennes kone i 1948. I stedet for at vende tilbage til avisen, starter han nu i Skatteministeriet, skriver Altinget.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs