MediaWatch

Politiken-journalist bliver pressechef i Skatteministeriet

Ny pressechef i Skatteministeriet er hentet på Politikens Christiansborg-redaktion.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Journalist i Politiken Jesper Vangkilde er ansat som ny pressechef i Skatteministeriet, skriver Altinget.

Jesper Vangkilde har været ansat på Politiken i otte år og kommer til Skatteministeriet fra en stilling på Politikens Christiansborg-redaktion.

"Efter otte gode år på Politiken begynder jeg på mandag som pressechef i Skatteministeriet. Glæder mig!," skriver Jesper Vangkilde på Twitter.

Jesper Vangkilde tog før sommerferien orlov fra Politiken for at arbejde på en programserie om et mord på en kontorchef og dennes kone i 1948. I stedet for at vende tilbage til avisen, starter han nu i Skatteministeriet, skriver Altinget.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs