MediaWatch

Tidligere erhvervsredaktør skal rådgive Carl Holst

Forsvarsministeriet har i dag offentliggjort navnet på forsvarsminister Carl Holsts (V) nye særlige presserådgiver.

Foto: Kaare Smith/Polfoto

Det bliver 44-årige Christian Ingemann Nielsen, som fremover skal arbejde som særlig rådgiver for forsvarsminister Carl Holst (V). Det skriver forsvarsministeriet i en pressemeddelelse.

Christian Ingemann Nielsen kommer fra en stilling som presserådgiver for direktionen i Region Syddanmark. Tidligere har han blandt andet været erhvervs- og nyhedsredaktør på Jyske Medier og arbejdet som freelancejournalist med speciale i erhvervsstof. 

Han er uddannet journalist fra  journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs