MediaWatch

Pressechef får mere at se til i Venstre

Venstres pressechef skal også lede partiets Center for Kommunikation og Politik fremover.

Foto: Anders Rye Skjold Jensen/Polfoto

Tidligere pressechef for Liberal Alliance og nuværende pressechef for Venstre, Niels Thulesen Dahl, skal fremover også bestyre partiets Center for Kommunikation og Politik. Det skriver bl.a. Altinget på baggrund af en pressemeddelelse.

Han afløser Jacob Bruun, der efter valget fulgte med partiformand Lars Løkke Rasmussen til Statsministeriet som er ny særlig rådgiver for statsministeren.

"Niels Th. Dahl har en indgående erfaring med det politiske liv på Christiansborg, og han er vellidt og respekteret i Venstres folketingsgruppe. Det bliver en vigtig opgave at sikre en stærk platform til Venstre i Folketinget, ligesom partiet har i regeringen. Jeg ser meget frem til samarbejdet," siger Venstres gruppeformand Søren Gade i en meddelelse.

Niels Th. Dahl er uddannet cand. theol. og har har siden maj 2014 været pressechef for Venstre efter at have været presschef for Liberal Alliance siden 2011. Først da var han bl.a. journalist på Altinget.

Mere fra MediaWatch

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs