MediaWatch

Kommunikationsdirektør trækker stikket

Marketing- og kommunikationsdirektør i Vestas, Morten Albæk, siger farvel efter en årrække i det danske vindmølleselskab. Nu skal han være direktør i ny investerings- og rådgivningsvirksomhed sammen med Brøndby-bossen Jan Bech Andersen.

Foto: Ole Lind

Senest 1. juli stopper Morten Albæk som marketing- og kommunikationsdirektør i Vestas. I stedet starter han sammen med rigmanden Jan Bech Andersen en investerings- og rådgivningsvirksomhed med navnet Voluntas, som sidstnævnte skyder 660 mio. kr. i. Det skriver Børsen i dag.

Morten Albæk bliver adm. direktør i Voluntas, som - udover at gå efter afkast - adskiller sig ved at basere sig på fire særlige principper - meningsfuldhed, mangfoldighed i kompetencer, kønsmæssig diversitet og miljø – og energimæssig ansvarlighed. Dermed slutter samtidig mere end seks år i den danske vindmøllegigant.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs