MediaWatch

Egmont sætter navn på ny bestyrelse og direktør i Clio

Direktør i Lindhardt og Ringhof Uddannelse overtager formelt post som adm. direktør i edtech-selskabet. Alle bestyrelsesmedlemmer skiftes ud efter opkøb.

Lars Boesgaard, adm. direktør i Lindhardt og Ringhof, kommer til at sidde for bordenden i Clios bestyrelse. | Foto: PR/Lindhardt og Ringhof

Selskabet Clio, der udvikler og sælger digitale læremidler til grundskolen i Danmark og Sverige, har fået en ny trekløver af bestyrelsesmedlemmer samt en ny adm. direktør i Cliff Hansen, der desuden er direktør i Lindhardt og Ringhof Uddannelse. Det fremgår af en selskabsmeddelelse.

Ud af bestyrelsen træder Bjarne Corydon, Jan Lund, Fredrik Nilsson og Carl Fyrenius. Ny bestyrelsesformand bliver Lindhardt og Ringhofs adm. direktør Lars Boesgaard, mens Henrik Nyholm Voss, forlagets finansdirektør og Cliff Hansen bliver menige medlemmer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs