MediaWatch

Gyldendal indgår aftale med svenske succesforfattere

Caroline og Leffe Grimwalker skal levere 60 lydbøger til forlaget.

Foto: Emma Sejersen

Gyldendal har indgået en aftale med det succesfulde svenske forfatterpar Caroline og Leffe Grimwalker om levering af 60 lydbøger, skriver Bogtugg ifølge Kulturmonitor. Forfatterparret har underskrevet kontrakten med Gyldendal International, Gyldendal Stereo og det svenske lydbogsforlag Word Audio Publishing International.

”På WAPI og Gyldendal ser vi samarbejdet med Caroline Grimwalker og Leffe Grimwalker som en fantastisk forstærkning af vores udbud, både i Sverige og internationalt, og i høj grad også som et bevis på vores ambitioner, med to af Sveriges største ”rising stars” lige nu. Med et så gennemtænkt og stærkt projekt som dette, kommer både forlag og forfatterne til at positionere sig som ledende på den internationale lydbogsscene,” siger Anders Friis Gudbergsen, regional sales manager på Gyldendal International.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs